Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από 19 ενεργούς πολίτες της πόλης

Ποιοι και ποιες υπογράφουν το σχετικό κείμενο - Τι αναφέρουν

Κείμενο στήριξης προς τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπογράφουν 19 ενεργοί πολίτες της Αγίας Παρασκευής, μεταξύ άλλων, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται, όπως ανέφερε η τοπική οργάνωση του κόμματος, για πρόσωπα που ανήκουν στο ευρύτερο δημοκρατικό πολιτικό χώρο και πήραν θέση ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Αναλυτικά:

«Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Εμείς, φίλοι, μέλη ή στελέχη των κομμάτων της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, στην Αγία Παρασκευή με την ψήφο μας και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα.

Θέλουμε αξιοπρεπείς μισθούς στον Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, φροντίδα στους ασθενείς, στην οικογένεια και τα παιδιά, στους γέροντες και την 3η ηλικία, στήριξη της στέγης χωρίς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ασφαλείς πόλεις και πολιτικές για την εργασία, την Παιδεία, την Υγεία και την Νεολαία.
Για όλα αυτά και πολλά ακόμη, καλούμε τους φίλους και συνοδοιπόρους της νιότης μας να στηρίξουν αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στις επερχόμενες εκλογές.
Με την ψήφο μας φτιάχνουμε το μέλλον όλων.

  1. Αγγελίδου Ελένη
  2. Αθανασιάδου Πωλίνα
  3. Βαφειάδου Μαρία
  4. Γιώτσα Σπύρος
  5. Καλογερά Τούλα
  6. Κασαπίδης Στέφανος
  7. Κασόλας Μήτσος
  8. Κολώνια Χρύσα
  9. Λαβατσή Ποτούλα
  10. Μαστρογιάννης Γιάννης
  11. Μοναστηριώτης Βαγγέλης
  12. Μπαρακάκης Γιώργος
  13. Νάνος Γιώργος
  14. Πολίτη Πωλλέτα
  15. Σάμπαλης Δημήτρης
  16. Σκλιβανιώτης Γιάννης
  17. Σκόνδρα Μπέττυ
  18. Ψύλλα Στέλλα
  19. Ψύλλας Λεωνίδας

amarysia.gr

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση Νέας Αριστεράς στην Αγία Παρασκευή

Η Νέα Αριστερά Αγ. Παρασκευής διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση  την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί   με θέμα: Ακρίβεια,οι ...